CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj de felicitare adresat Domnului Sooronbay Jeenbekov, Președintele Republicii Kîrgîzstan

Stimate Domnule Președinte,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere și cordiale feicitări cu ocazia sărbătorii naționale a Republicii Kîrgîzstan – Ziua Independenței și, totodată, vă rog să transmiteți urări de bine și prosperitate tuturor cetățenilor kîrgîzi.

Profitînd de acest plăcut moment, doresc să reiterez interesul nostru profund pentru valorificarea potențialului colaborării interstatale bilaterale în domeniile comercial-economic, cultural-umanitar, al transporturilor și comunicațiilor, precum și pentru extinderea cooperării moldo-kîrgîze în cadrul organizațiilor internaționale și regionale.

Am convingerea că relațiile de prietenie și parteneriat care leagă, în mod tradițional, Republica Moldova și Republica Kîrgîzstan se vor dezvolta și de acum încolo în beneficiul țărilor și popoarelor noastre.

Dorindu-vă multă sănătate și succese în activitatea Dumneavoastră de mare responsabilitate, iar poporului kîrgîz frate – coeziune și prosperitate, Vă rog să agreați, Stimate Domnule Președinte,  expresia distinselor mele sentimente.