CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesajul de felicitare al Președintelui Nicolae Timofti, adresat domnului Gurbangulî Berdîmuhamedov, Preşedintele Turkmenistanului, cu prilejul Zilei Independenței

EXCELENŢĂ,

Am o deosebită onoare să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul aniversării a 25 ani de la proclamarea Independenței Turkmenistanului.

În anii de independență, țara Dumneavoastră a înregistrat succese impunătoare, care au dus la o dezvoltare economică mai bună, la asigurarea unor înalte standarde sociale și la consolidarea poziției sale pe arena regională și internațională.

Profitând de această frumoasă ocazie, îmi face plăcere să constat progresul realizat în planul dialogului bilateral, avansarea contactelor comercial-economice, precum și implementarea proiectelor social-umanitare cu un impact direct asupra bunăstării cetățenilor noștri. Mizez și în continuare pe amplificarea cooperării moldo-turkmene în domenii de interes comun, în spiritul relațiilor tradiționale de prietenie și înțelegere reciprocă.

În speranța de a Vă avea cât mai curând în calitate de oaspete distins al țării mele, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații.