CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj domnului Constantin Moscovici cu prilejul zilei de naștere

Stimate Domnule Constantin MOSCOVICI,

De fiece dată, octombrie intră în viața Domniei Voastre cu frumusețea clipei în care V-ați născut, cu solemnitatea Zilei Mondiale a Muzicii care V-a devenit destin, cu trăinicia familiei pe care V-ați întemeiat-o. Astăzi, cu ocazia jubileului pe care îl marcați, Vă adresez cordiale felicitări, însoțite  de  aprecierea  talentului  și  a  eforturilor  depuse  în  numele  artei.  

Având în vene pasiunea de-o viață a tatălui şi sensibilitatea mamei Dumneavoastră, V-ați fundamentat devenirea pe prispa casei părintești, pe aroma pâinii coapte la focul din vatră, pe vibrația codrilor şi a apelor, componente definitorii ale poporului nostru, care, desprinse din muzica Dumneavoastră, aduc melomanilor din întreaga lume dorința de a ne cunoaște plaiurile. Pe bună dreptate, sunteți un veritabil ambasador al culturii moldovenești, întrucât, prin activitatea multiaspectuală pe care o desfășurați cu dedicație și implicare, propagați imaginea pozitivă a Republicii Moldova în lume.

Un virtuoz al instrumentului cu care sunteți de nedespărțit, adunați orchestre şi interpreți, programe şi stiluri de muzică, oameni şi culturi, creând și emanând un amalgam de sentimente și trăiri memorabile.

În acest miez de toamnă multicoloră, Vă urez sănătate, inspirație și cât mai multe momente fericite alături de oamenii dragi inimii. Să Vă bucurați de echilibrul sufletesc atât de necesar împlinirii unui Artist.

La Mulți Ani, Maestre!