CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Aviației Civile a Republicii Moldova

M E S A J

cu prilejul Zilei Aviației Civile

a Republicii Moldova

Cu prilejul aniversării a 73-a a Aviației Civile a Republicii Moldova, adresez felicitări și urări de bine tuturor angajaților acestei ramuri strategice a economiei naționale.

Rolul esențial al aviației civile în dezvoltarea socială și economică a statului este pe deplin recunoscut de necesitatea continuă de a menține interacțiunea constantă a Republicii Moldova, pe plan internațional, prin îmbunătățirea serviciilor de trafic aerian și creșterea siguranței navigației.

Actualmente, într-o epocă a globalizării, activitatea aviației civile este una de o importanță vitală. Datorită eforturilor comune ale colaboratorilor din acest domeniu – întregul personal navigant, ingineri şi tehnicieni, toți cei care se află în slujba aviației civile – distanțele nu mai constituie un impediment, devenind nesemnificative, iar oamenii dragi se pot revedea mai des.

Totodată, conștientizez că munca Dumneavoastră de zi cu zi implică risc și responsabilitate. În acest sens, Vă încurajez să perseverați în procesul de instruire prin preluarea bunelor practici din domeniu, întru menținerea celor mai înalte standarde de profesionalism.

Reiterez felicitările mele sincere, dorindu-Vă multă sănătate, prosperitate, răbdare, putere de muncă şi mult spor în realizarea lucrurilor bune.

 

La mulți ani și cer senin!