CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj de felicitare cu ocazia aniversării zilei de naștere, domnului Vladimir Putin, Președintele Federației Ruse

Stimate Vladimir Vladimirovici,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai calde și cordiale felicitări cu ocazia aniversării zilei Dumneavoastră de naștere, urîndu-Vă multă sănătate, viață lungă și noi succese întru slava Rusiei și a poporului ei.

Am avut marea onoare să comunic și să colaborez cu Domnia Voastră - remarcabil om de stat, dotat cu puternicul simț al răspunderii în fața poporului său, perseverent în realizarea scopurilor propuse și consecvent în apărarea intereselor Statului Rus în spațiul geopolitic mondial.

Sînt bucuros să constat că anul 2017 a devenit unul de cotitură în relațiile dintre statele noastre. Am certitudinea că Moldova și Rusia, în pofida diferitelor obstacole de ordin intern și extern, vor pleda și în continuare pentru o cooperare multilaterală mai strînsă, care va contribui la sporirea bunăstării popoarelor noastre.

Îmi exprim speranța că activitatea Dumneavoastră prodigioasă și experiența enormă pe care ați dobîndit-o exercitînd funcția de Președinte al țării, fermitatea și caracterul energic de care dați dovadă, vor contribui și de acum încolo la prosperarea Rusiei, la creșterea puterii și a potențialului ei economic pentru prezentul și viitorul poporului rus.