Mesaj de felicitare adresat Preşedintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbaev

STIMATE DOMNULE PREŞEDINTE,

În numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, Vă rog să acceptați felicitările mele cele mai calde și cordiale cu ocazia sărbătorii naționale a Republicii Kazahstan, Ziua Independenței.

De-a lungul acestor ani, Kazahstanul, cu potențialul său natural enorm, cu numeroase şi sănătoase resurse umane, a obținut un mare succes în diferite domenii ale economiei naționale și ale sferei sociale, care contribuie nu numai la creșterea bunăstării Kazahstanului, ci și la promovarea imaginii țării în străinătate.

Sper că intensificarea în continuare a dialogului interstatal dintre Republica Moldova și Republica Kazahstan, implementarea consecventă a proiectelor comune în diferite domenii de interes comun vor deschide noi perspective pentru extinderea cooperării multilaterale a țărilor noastre.

Profitînd de această ocazie plăcută, Vă felicit cu sinceritate, Domnule Președinte, pentru această minunată sărbătoare, dorindu-Vă din tot sufletul noi realizări în consolidarea statalității țării Dumneavoastră, iar popoporului kazah prieten îi urez pace, mult bine și prosperitate.