CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului

DRAGI TINERI,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez calde felicitări cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului, împreună cu urări de ascensiune continuă pe calea succesului.

Voi, tinerii, formați segmentul cel mai dinamic și mai efervescent al societății. Voi construiți prezentul perpetuu și ne învățați că ziua de mâine începe în iureșul evenimentelor de astăzi. Trăim într-un timp al schimbărilor și al posibilităților nenumărate, putem alege dintr-o multitudine de oportunități de cunoaștere, dezvoltare și realizare personală și profesională. Conștient de faptul că țara noastră încă nu poate oferi cel mai fertil teren pentru afirmare, sunt încrezător că în curând se vor produce schimbări pozitive ce vor permite moldovenilor aflați astăzi în străinătate, fie la studii, fie la muncă, să se întoarcă pentru a construi acasă un viitor frumos pentru copiii lor.

Vă îndemn să perseverați în materializarea aspirațiilor şi scopurilor pe care Vi le-ați stabilit, să aveți încredere în forțele şi în potențialul cu care sunteți înzestrați.

Vă doresc multă sănătate, energie inepuizabilă, avânt tineresc și elan care să contribuie la prosperarea statului Republica Moldova.
Felicit din toată inima și pe toți cei pentru care tinerețea nu e o perioadă din viață, ci o stare de spirit!