CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Șefa statului a vizitat orașele Călărași și Ungheni: „Localitate cu localitate, om cu om, vom dezvolta împreună toată Moldova!”

Astăzi, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat orașele Călărași și Ungheni. „Am fost  onorată de căldura cu care am fost primită. Oameni de treabă, care muncesc să-și dezvolte localitățile, dornici să le vadă  pline de tineri și familii, să îmbătrânească alături de nepoți”, a spus șefa statului. 

Președinta a menționat că, împreună cu locuitorii orașelor, s-au bucurat de decizia Comisiei Europene care, ieri, a recomandat deschiderea negocierilor de aderare a țării noastre la UE: „și călărășenii, și unghenenii sunt mari susținători ai integrării europene. Avem încă mult de lucru, dar fiecare pas pe drumul european ne face mai determinați, mai puternici și mai încrezători”.

Șefa statului a mai declarat că prin muncă, unitate și cu ajutorul partenerilor europeni vom continua să modernizăm localitățile noastre, să construim drumuri bune, să aducem apă la robinet în fiecare casă. „Localitate cu localitate, om cu om, vom dezvolta împreună toată Moldova!”, a punctat Președinta.