CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu tragicul accident de la Telenești în care au murit doi pompieri

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis astăzi, 26 noiembrie a.c., un mesaj de condoleanțe, în urma tragicului accident petrecut în dimineața acestei zile în orașul Telenești, în care au murit doi pompieri, Nicolae Popa şi Gheorghe Şova.

„Îmi exprim regretul pentru tragicul accident petrecut astăzi în orașul Telenești, în urma căruia și-au pierdut viața, în timpul exercitării unei misiuni de serviciu, doi pompieri, Nicolae Popa şi Gheorghe Şova. Este un moment greu pentru Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, pentru rudele celor decedați și pentru noi toți. Transmit condoleanțe și compasiunea mea familiilor și prietenilor pompierilor căzuți la datorie. De asemenea, doresc însănătoșire grabnică pompierilor care au fost răniți în urma tragicului accident”, se arată în mesajul de condoleanțe transmis de președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.