CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Nicolae Timofti l-a felicitat pe primul ministru Iurie Leancă cu ocazia zilei sale de naștere

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a felicitat astăzi, 21 octombrie a.c., pe primul ministru al Republicii Moldova, Iurie Leancă, cu ocazia zilei sale de naștere.

În mesajul de felicitare semnat de șeful statului se menționează următoarele:

Mult stimate domnule Prim-ministru,

În prodigioasa Dumneavoastră activitate ați dovedit mereu calități de cea mai înaltă probă. Sunteți un model de seriozitate și abnegație în muncă, de competență și profesionalism, de dăruire și spirit neobosit pentru colegii Dumneavoastră și pentru toți cetățenii noștri. Aceste și alte calități v-au propulsat în fruntea Guvernului Republicii Moldova într-o perioadă extrem de importantă pentru destinul țării noastre. Eforturile și sacrificiile pe care le-ați făcut și le faceți pentru acest popor au un scop nobil: acela de a integra Republica Moldova în spațiul Uniunii Europene.

Avem nevoie de diplomația și energia care vă caracterizează pentru a atinge acest scop. Spiritul european pe care îl emanați și determinarea de care dați dovadă ne vor ajuta să mobilizăm populația pentru a înainta cu pași fermi pe calea integrării europene. În felul acesta, prin exemplu personal, ne vom asigura de susținerea oamenilor pentru toate proiectele ambițioase pe care le-am lansat.

Vă urez să vă dea Dumnezeu sănătate, puteri și rezistență pentru faptele mari care urmează, să cunoașteți bucuria unor vise împlinite și să simțiți dragostea familiei și respectul colegilor.

La Mulți Ani!