CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Conducerea de vârf a țării a desfășurat ședința săptămânală

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința săptămânală cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul, Ion Chicu.

Oficialii au discutat, în special, despre cele patru proiecte de lege bugetar-fiscale, care trebuie să asigure funcționarea normală a sistemului social-economic al țării în anul 2021.

Amintim că săptămâna trecută, Parlamentul a aprobat în prima lectură aceste proiecte de lege și acum Guvernul este în așteptarea amendamentelor, pentru ca ulterior, să propună proiectele pentru lectura a doua.

Totodată, interlocutorii au menționat că imediat după turul doi al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie, țara noastră a intrat practic în următoarea campanie – cea de pregătire pentru alegerile parlamentare anticipate. În legătură cu aceasta, conducerea de vârf a țării a îndemnat toate forțele politice din Republica Moldova să dea dovadă de maximă responsabilitate și să nu uite despre importanța menținerii stabilității social-economice a țării.