CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj de felicitare adresat Reginei Margrethe a II-a a Danemarcei

 MAIESTATE,

Cu ocazia solemnei sărbători – Ziua Constituţiei ‒ am deosebita plăcere de a Vă adresa, în numele meu şi al poporului Republicii Moldova, cele mai sincere felicitări. Vă rog, de asemenea, să acceptați urările noastre de pace şi prosperitate pentru Regatul Danemarcei și de sănătate pentru Maiestatea  Voastră.

Folosesc acest eveniment frumos pentru a menţiona caracterul constructiv al cooperării moldo-daneze şi pentru a-mi exprima ferma încredere că relaţiile de parteneriat dintre Republica Moldova şi Regatul Danemarcei vor cunoaşte și mai departe noi oportunităţi de dezvoltare şi consolidare în diverse domenii de interes comun, în spiritul prieteniei şi bunei înţelegeri.

Totodată, țin să reiterez gratitudinea pentru suportul continuu pe care îl acordați statului meu în promovarea agendei de reforme şi mizez în continuare pe sprijinul ţării Dumneavoastră în avansarea dialogului nostru cu Uniunea Europeană.

Cu alese gînduri, în speranța unei colaborări fructuoase, Vă rog să acceptaţi, Maiestate, asigurarea înaltei mele consideraţii.