CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Mesaj de felicitare adresat Domnului Kassym-Jomart Tokayev, Președintele Republicii Kazahstan, cu ocazia aniversării Zilei Naționale a Kazahstanului

Stimate Domnule Președinte,

Îmi face o mare plăcere să Vă adresez cele mai sincere felicitări cu prilejul sărbătorii naționale a Republicii Kazahstan – Ziua Independenței, împreună cu calde urări de pace, bunăstare și prosperitate Domniei Voastre și poporului kazah prieten.

Mă bucur nespus de mult să menționez faptul că pe parcursul anilor de independență, țara Dumneavoastră a realizat succese grandioase avansând pe calea dezvoltării sale economice, soluționării problemelor sociale stringente, asigurării creșterii bunăstării populației și consolidării rolului ei în politica internațională și regională.


Am convingerea că întărirea cooperării multilaterale între Moldova și Kazahstan va fi în beneficiul țărilor și popoarelor noastre. În acest sens, doresc să reiterez disponibilitatea noastră de a intensifica în continuare relațiile interstatale bilaterale în diferite domenii de interes reciproc.


În speranța că vom continua dialogul nostru în cadrul unei proxime vizite a Dumneavoastră la Chișinău, Vă rog să agreați, Stimate Domnule Președinte, sentimentele mele cele mai sincere și respectuoase.