CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Preşedintele Republicii Moldova a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Dursun oglu Osmanov, la inițiativa diplomatului.

Oficialii au discutat mai multe subiecte legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale, dar au făcut și un schimb de opinii cu privire la pandemia care afectează întreaga lume.

Ambasadorul azer a menționat că urmărește cu atenție modul în care acționează autoritățile statului și apreciază măsurile întreprinse de conducerea de vîrf a țării în lupta cu virusul de tip nou COVID-19.

În context, diplomatul azer i-a comunicat şefului statului că în aceste clipe de grea încercare diaspora azeră este alături de poporul moldovenesc și este dispusă să ofere sprijin conducerii țării noastre în realizarea proiectelor sociale, lansate de Președintele Republicii Moldova.

Igor Dodon a mulțumit părții azere pentru deschidere și solidaritate. Preşedintele a subliniat că această criză cu care se confruntă întreg mapamondul va putea fi depășită doar prin eforturi comune.