CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Igor Dodon a vizitat filiala companiei „Brodețchi” din Șoldănești

În continuarea vizitei de lucru la Șoldănești, Președintele Republicii Moldova a luat cunoștință de activitatea filialei locale a companiei „Brodețchi”, specializată în fabricarea produselor de panificație și de patiserie.

Întreprinderea a fost fondată în anul 1994, iar filiala respectivă – în anul 2002. La întreprindere muncesc peste 500 de angajați, inclusiv 110 la filiala de la Șoldănești. În fiecare zi, aici sunt coapte cîte 4-5 tone de produse de calitate înaltă.

Șeful statului a salutat colectivul brutăriei și a apreciat condițiile în care activează, precum și faptul că întreprinderea a investit peste 1,5 milioane de euro în achiziția utilajului modern. Igor Dodon a asigurat conducerea întreprinderii că în condițiile crizei provocate de pandemie autoritățile țării vor acorda susținerea necesară.

În încheierea vizitei la Șoldănești, Președintele a avut o întrevedere cu administrația raională, unde au fost discutate mai multe subiecte legate de dezvoltarea social-economică a regiunii.